Dillesaus Polaris

Dillesaus Polaris

Witte wijnsaus Polaris

Witte wijnsaus Polaris

Hollandaise saus Polaris

Heerlijk bij visgerechten met zalm, kabeljauw maar ook andere vissooorten kunnen gecombineerd worden met deze heerlijke saus

€ 2,49 € 2,28
Op voorraad
SKU
6-010
Productomschrijving

Hollandaisesaus is in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden een saus afkomstig uit Frankrijk. De saus wordt ook wel botersaus genoemd en is lekker in combinatie met asperge- en visgerechten. Polaris Hollandaise saus maakt u aan met water. Wat is het eerste wat in je opkomt als je hollandaise saus hoort? Juist! Holland! De naam is echter misleidend: de saus komt uit Frankrijk. Een andere naam voor deze saus is botersaus. De saus is dus vooral gebaseerd op boter. Hollandaise saus heeft een machtige, romige en volle smaak die heerlijk is in combinatie met zalm en witte asperges en daarmee ook traditioneel geserveerd wordt in combinatie met aardappelen. Met een blaadje sla is uw gerecht dan bijna altijd geslaagd. 
bereiding

Hollandaise saus van Polaris moet u aanmaken met water alvorens u deze kunt serveren. Volg de bereidingswijze op de verpakking voor de juiste proporties. Een zakje met hollandaise saus bevat circa 42 gram.
Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Vissoort Nee
rookwijze n.v.t.
bereiding Nee
Status product n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hollandaise saus Polaris