Hollandaise saus Polaris

Hollandaise saus Polaris

Witte wijnsaus Polaris

Heerlijk bij visgerechten met zalm, kabeljauw maar ook andere vissooorten kunnen gecombineerd worden met deze heerlijke saus

€ 2,49 € 2,28
Op voorraad
SKU
6-011
Deze witte wijnsaus van het merk Polaris is een klassieke saus die stamt uit de Franse keuken. De saus is een basis van boter en eigeel die gemixt wordt met „gastrique”. Gastrique is een ander woord voor maagsap. Dit slaat op de zuurheid van dit mengsel, bestaande uit wijn, azijn, mignottes, kervel, bouquet garni en sjalotten. De saus leent haar naam van Bearn, een Zuid-Franse streek waar Henri IV geboren werd. De saus werd voor het eerst gemaakt `door een chef die ook de gepofte aardappel uitvond. De saus werd voor het eerst geserveerd in een plaats die in de buurt ligt van Parijs.

De saus is goed te combineren met verschillende vissoorten zoals zalm kabeljauw.
bereiding

Witte wijnsaus van Polaris moet u aanmaken met water alvorens u deze kunt serveren. Volg de bereidingswijze op de verpakking voor de juiste proporties. Een zakje  saus bevat circa 42 gram.
en is goed voor 300ml saus
Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Vissoort Nee
rookwijze n.v.t.
bereiding Nee
Status product n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Witte wijnsaus Polaris